Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

HoidotCOLONIC-SUOLIHUUHTELU

Colonic-suolihuuhtelu (colonic-hoito, paksusuolen vesipesu, colonhydroterapia) mainitaan ensimmäisen kerran 1500 eKr. Ebersin terveydenhoitoa käsittelevissä papyruskääröissä. Menetelmä oli tunnettu mm. muinaisessa Kiinassa ja Hippokrateen aikana Kreikassa ja keskiajalla Euroopassa.

Hoitomuoto yleistyi 1930- ja 1940-luvuilla Yhdysvalloissa, josta se laajeni Eurooppaan. Laitteiden käyttö suolihuuhtelussa kasvoi toisen maailmansodan jälkeen ja koulutetut hoitajat aloittivat työnsä.

Tiesitkö, että suolistossa ovat terveytemme juuret? Siksi on tärkeää panostaa sen hyvinvointiin joka päivä. Mitä sen hyvinvointiin tarvitaan? Hyvää monipuolista ruokaa useamman kerran päivässä, vettä, riittävästi liikuntaa ja unta.

Kokemuksesta suosittelen aloittamaan elämäntapamuutokset ja paastot aina suolihuuhtelusarjalla, koska saat isosti tukea muutoksiin ja kehosi ja olosi kohenee nopeammin. Jos kärsit vatsanturvotuksesta, ilmavaivoista, huonosti toimivasta suolesta, mielialanvaihteluista, unettomuudesta, epäpuhtaasta ihosta, hitaasta aineenvaihdunnasta tai haluat pudottaa painoa, suosittelen ja kehotan tulemaan suolihuuhteluun.

Suolihuuhtelusta on ollut apua mm. ärtyvän suolenoireyhtymän, toiminnallisten vatsavaivojen, atooppisen ihon, ruusufinnin, kihdin ja reuman hoidossa tukihoitona.

Hoito on sarjahoito ja sarjan pituus on aina tapauskohtainen. Hoidon yhteydessä käyn myös terveelliseen ravintoon liittyviä asioita läpi keskustellen kanssasi.

Lue lisää

Se alkaa: Euroopassa avattiin ensimmäinen "kakkapankki" - Talouselämä
Tarmsköljning – najs eller bajs? - Yle
https://www.facebook.com/suomencolonicyhdistys
www.colonic.fi
http://www.studio55.fi/terveys/article/suolihuuhtelu---osa-normaalia-terveydenhoitoa--/125740
http://www.kodinkuvalehti.fi/sulassa-sovussa


LYMFATERAPIA

Lymfaterapia on kevyt, käsin tehtävä terapiamuoto. Sen päätehtävänä on aktivoida imusuoniston toimintaa. Hoito-otteet ovat tasaisia, rytmisiä, ja noudattavat imusuoniston omaa supistustoimintaa. Hoito tuntuu kevyen miellyttävältä ja rentouttavalta, mutta sisäisesti lymfaterapia on erittäin vaikuttava hoito.

LYMFATERAPIAN VAIKUTUKSIA:
LYMFATERAPIAN HOITOKOHTEITA:
KIRURGINEN LYMFATERAPIA

Kirurginen lymfa on tavallista lymfaterapiaa vieläkin kevyempi hoito. Kirurgista lymfaterapiaa annetaan leikkaushoitojen jälkeen ja sillä autetaan leikatun alueen imusuonistoa palautumaan normaaliin toimintaansa, jolloin myös alueella turvotus ja sen aiheuttama paine laskee. Plastiikkakirurgisten leikkausten jälkeen tehty kirurginen lymfa nopeuttaa mm. mustelmien poistumista, leikkausarvet paranevat nopeammin, arpikudoksen muodostumista voidaan vähentää, ihon kimmoisuuden palautuminen nopeutuu jne.

Optimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi lymfaterapiaa suositellaan otettavaksi sarjahoitona.

Lue lisää

www.lymfa.net
www.leenatag.net


MIKRONEULAUS

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille, kuten ihon vanhentuminen; rypyt, juonteet, veltostuminen, arvet (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet), ja hyperpigmentaatio.

Kliinisten tutkimusten mukaan mikroneulaus on tehokkaampaa kuin kuorivat hoidot, kuten kuoriva laser, mikrokuorinta tai kemiallinen kuorinta ja aivan yhtä tehokasta kuin muut ei-kuorivat hoidot, kuten IPL, CO2 – laser ja fraxel – laser, mitä tulee näiden menetelmien kykyyn stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja siten siis paksuntaa ihoa ja näin ollen madaltaa ryppyjä ja tasoittaa arpia.

Mikroneulausrullassa on 540 erittäin kapeaa neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Mikroneulaushoito tehdään aina 6 kerran sarjahoitona ja mikroneulausrulla on asiakkaan henkilökohtainen ja yksi rulla kestää kuusi hoitokertaa, mikäli ihossa ei ole paljon arpia.


YKSILÖLLISET KASVOHOIDOT FORLLE´D - TUOTTEILLA

Kosteus on ihon kauneuden lähde. Hyaluronihapolla on tärkeä rooli ihon suojelussa ja kosteuden sitomisessa. Hyaluronihappo on aine, jota meillä on ihossa, mutta iän myötä hyaluronihapon määrä vähenee.

FORLLE´D - tuotteet ja niiden tuotantomenetelmä kehitettiin Shimadzu–yhtiössä Japanissa. Vuonna 2002 Shimadzu–yhtiön tutkija Koichi Tanaka palkittiin Nobel -palkinnolla työstään biologisten makromolekyylien identifiointi- ja rakennetutkimusmenetelmien parissa, eli hualyronihapon pilkkomisteknologia, joka mahdollistaa molekyylin ominaisuuksien säilymisen siitä huolimatta.

Tämä ominaisuus on pystytty siirtämään kaikkiin Forlle’d - tuotteisiin. Kaikki tuotteet sisältävät pienimolekyylisenä ainesosana hyaluronihappoa sekä muita raaka-aineita, jotka osaltaan tukevat sen syväkosteuttavaa vaikutusta. Forlle’d – tuotteet muuttavat tapamme hoitaa ihoa. Forlle´d – tuotteet ovat lähempänä lääketiedettä ja farmakologiaa kuin normaalia kosmetiikkaa.

Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja molemmille sukupuolille. Vaikutukset ovat erittäin syvälliset. Ihosi saa takaisin nuoruutensa hehkua ja elinvoimaisuutta. Hyalogy -tuotteiden päätarkoitus on kosteuttaa ihoa ja aktivoida ihon omia biologisiareseptoreita ja -toimintoja.

Forlle’d -tuotteilla kosmetologi ”räätälöi” jokaiselle ihotyypille yksilöllisen hoidon huomioiden eri ihoalueet. FORLLE´D – FOR ALL LADIES.

Dr. Kanon Shirouzu
Ihotautisairaalan johtaja
Japanin Ihoakatemian puheenjohtaja
Hän on kansainvälisesti palkittu lääketieteen tohtori
Forlle’d sarjan tuotekehittäjä

http://www.forlle-d.com/
http://www.nano-cosmetics.eu/

   

Terveys- ja kauneushoitola Carlina, Maarit Lipsanen, Yrjönkatu 29 D, 00100 Helsinki, Puhelin 040 586 0987

  näytä normaaliversio » Ylös